Visszaküldés

Visszaküldési igény esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.

A visszaküldés csak bontatlan és nem használt termékek esetén érvényesíthető. Bontott vagy használt terméket nem veszünk vissza és az elállási jog érvényesítésére ebben az esetben nincs lehetőség élelmiszerbiztonsági és higiéniai okok miatt. 

Ha a visszaküldést mi szervezzük Önnek, akkor 5 000 Ft visszaküldési díjat számítunk fel, ami a visszatérítési összegből levonásra kerül.

A visszaküldésnél kérjük vegye figyelembe, hogy a termékek eredeti csomagolására ne ragasszon matricát vagy egyéb csomagkisérő okmányt. A terméket dobozba szükséges becsomagolni. Ha a termék csomagolása sérülten vagy nem az eredtivel azonos állapotban érkezik a visszatérítés csak részben lehetséges, díjlevonást követően. 

A visszaküldés az Ön szervezésben a Szifonbolt 1126 Budapest, Böszörményi út 35 B címre lehetséges. A visszaküldési díj ebben az esetben a Vásárlót terheli. Az online rendelések kiszolgálása nem üzletünkből történik hanem raktárunkból, emiatt a visszaküldésre és cserére üzletünkbe személyesen nincs lehetőség. 

Céges vásárlás esetén a visszaküldés és csere nem lehetséges.

A visszaküldést követően a visszaküldött termék ellenőrzése és a vásárlási összeg visszatérítése általában 15 munkanapot vesz igénybe.