Üzletünk

Szívesen várjuk Szifonbolt üzletünkben ahol megtekintheti és személyesen is megvásárolhatja a Szifonbolt webshop legkedveltebb termékeit, habszifonokat, habpatronokat, szódaszifonokat, szódapatronokat és kiegészítőket. 

Üzletünk címe: 1126 Budapest, Böszörményi út 35. SZIFONBOLT / RUHATOP Szerviz

Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 8 – 19 óráig, Szombaton: 9 – 14 óráig

Személyes vásárlás esetén készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség is rendelkezésre áll.

Megközelíthetőség: Szifonbolt üzletünk az Apor Vilmos Tér / Jagelló út / Csörsz utca kereszteződésénél található, szemben a Szamos Cukrászdával.

Jellemzően szokott parkolóhely lenni, a területen a parkolás térítés ellenében lehetséges, a zóna kódja 3123, a parkolás díja 600 Ft / óra.

Tömegközlekedéssel is könnyen eljuthat hozzánk, üzletünktől nem messze található az Apor Vilmos téri buszvégállomás, illetve az 59-es villamos Apor Vilmos tér és Kiss János Altábornagy utcai megállója között talál meg minket.

Figyelem: Ha személyesen vásárolna nem szükséges előzetes rendelést leadnia. Üzletünkben a legkedveltebb habszifonok, szódaszifonok, habpatronok, szódapatronok és kiegészítők érhetők el. Alkatrészek üzletünkben nem elérhetők, alkatrészek rendelésére online van lehetőség, amit általában 1-2 napon belül kiszállítunk a kért címre vagy csomagpontra, automatába. 

Az online rendelések kiszolgálása nem üzletünkből történik, raktárunk Telkiben található. Az oldalainkon jelzett készletinformációk a raktárunkban elérhető készletet jelzik. Törekszünk rá, hogy üzletünkben is mindig megfelelő mennyiségű készlet álljon rendelkezésre, de egyes kiemelt időszakokban előfordulhatnak készlethiányok, ezért üzletünkben elérhető aktuális készlet kapcsán érdemes vevőszolgálatunkon érdeklődni.

Vevőszolgálatunk elérhetősége eltérő üzletünk nyitvatartási idejétől, ha vevőszolgálatunk nem elérhető kérjük küldjön nekünk e-mail-t és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk!

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy termékeinkhez külön garanciajegy nem készül, üzletünkben a vásárlás névre szóló számlával lehetséges, ami garanciajegyként is felhasználható.

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy üzletünkben történő vásárlás esetén technikai okokból bontatlan terméket sem tudunk visszavenni. Visszavételi igény esetén kérjük használja az oldal alján található bejelentési űrlapokat.