Fizetési lehetőségek

Rendelését számos módon kiegyenlítheti, válassza az Önnek legmegfelelőbbet.

Utánvétel

Ebben az esetben a rendelést átvételkor a GLS futár részére lehetséges kifizetni. A fizetés bankkártyával és készpénzben is történhet a futár részére.

A fizetési mód díja 290 Ft.

Bankkártyával online

Rendelését bankkártyával is fizetheti az online rendelési folytat során. A bakkártyás fizetést a SiyPay Payment Sercices biztonságos megoldása biztosítja. A biztonságos bankkártyás fizetés előnyeiről többet is megtudhat a Biztonságos fizetés menüpontban.

A fizetési mód ingyenes.

Előreutalás

Rendelését kiegyenlítheti előreutalással is. Ha ezt a fizetési módot választja rendelése feldolgozása a kiegyenlítést követően kezdődik, így a kézbesítési idő az adminisztrációs feldolgozás miatt megnövekedhet. Alapesetben díjbekérő nem kerül kiküldésre, ha díjbekérőre lenne szüksége, kérjük azt külön jelezze részünkre.

A fizetési mód ingyenes.

PayPal online fizetés

Rendelését PayPal fizetéssel is kiegyenlítheti a rendelési folyamat során.

A fizetési mód ingyenes.

Utólagos átutalás

Szerződött partnereink, illetve közintézmények részére utólagos átutalással történő fizetési lehetőséget is biztosítunk. Az átutalás számla alapján az áruátvételt követően a megállapodott fizetési határidőn belül lehetséges.

Személyes vásárlás

Ha kínálatunkat szeretné személyesen is megtekinteni vagy személyesen vásárolna akkor szívesen várjuk Szifonbolt üzletünkben is!

Üzletünk címe: 1126 Budapest, Böszörményi út 35. SZIFONBOLT / RUHATOP Szerviz

Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 8 – 19 óráig, Szombaton: 9 – 14 óráig

Személyes vásárlás esetén készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség is rendelkezésre áll.

Üzletünkről bővebb információkat ide kattintva is találhat.

Felhívjuk figyelmüket, hogy üzletünkben a csak online elérhető jelzéssel elérhető termékek nem elérhetőek, ha ezekből a termékekből szeretne személyesen vásárolni, kérjük rendelje meg a termékeket online felületünkön.

Szifonbolt üzletünk és raktárunk feltérő helyen található. A szifonbolt.hu oldalon látható készletinformációk raktárunk készleteit mutatja.

Törekszünk rá, hogy üzletünkben is minden termékünk folyamatosan elérhető legyen, de egyes kiemelt időszakokokban előfordulhatnak alacsonyabb készletszintek vagy nem elérhető termékek, így kérjük, ha pontos vásárlási szándékkal érkezne üzletünkbe előzetesen érdeklődjön az elérhetőségről.