Szállítási lehetőségek

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

A szállítási idő 1-4 munkanap. A szállítás díja 1 290 Ft, illetve 25 000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes.

A GLS a csomag kézbesítéséről E-mail üzenetben küld tájékoztatást.

Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg, ahol az átvétel a GLS kézbesítési idejében lehetséges. A GLS munkanapokon 8 – 17 óra között kézbesít. A csomagszám alapján Ön is követheti rendelését a GLS csomagkövetésen keresztül vagy az információkat a kapott E-mail üzenetben is megtalálhatja. A GLS címzettek részére fenntartott ügyfélszolgálata is rendelkezésre áll a 06 1 802 0265 telefonszámon vagy az alábbi weboldalon: www.gls-hungary.com

Csomagpontra vagy csomagautomatába kézbesítés

A szállítási idő 1-4 munkanap, de a rendelések jellemzően 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek. A szállítás díja 990 Ft, illetve 25 000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes.

A GLS a csomag átvételéről E-mail üzenetben küld tájékoztatást.

Csomagautomaták esetében előfordulhat, hogy az automaták telítettsége miatt a kézbesítés eltérő csomagpontra vagy automatába történik, ebben az esetben mindenképpen egyezettünk a kézbesítési lehetőségekről.

Személyes átvételéhez üzletünkben (átmenetileg nem elérhető)

A személyes vásárlás előzetes rendelés nélkül is lehetséges. Raktárunk és üzletünk eltérő helyen van, így előfordulhat, hogy egyes termékek raktáron jelzése esetén üzletünkben mégsem érhetők el. Online rendelés esetén a kívánt termék biztosan rendelkezésre állhat.

A szállítási idő 2-4 munkanap. A szállítás díja 490 Ft, illetve 25 000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes.