Kezdőlap > Receptek > Inspiráció habszifonnal > Vegán csokoládé mousse

Vegán csokoládé mousse

Összetevők:

Amire szüksége lesz:

habszifon-ikon-1

Zabpehely

A zabpelyhet, a mézet és a csipet sóval összekeverjük, és sütőpapírral bélelt tepsire terítjük. Süssük aranysárgára 190 °C-on körülbelül 8-12 percig.

habszifon-ikon-2

Csoki mousse

Kaparjuk ki a vaníliarudat, és keverjük össze a többi hozzávalóval, majd turmixgépben pürésítsük finomra. Ezután töltse a keveréket az tölcsér és szűrőn keresztül közvetlenül egy habszifon készülékébe. Csavarjon rá 1 db habpatront erőteljesen rázza fe. Hűtőbe tesszük 1-2 órára.

habszifon-ikon-3

Vegyes, friss bogyós gyümölcsökkel díszítjük

Ehhez a recepthez ajánljuk