Kezdőlap > Receptek > Rapid Infusion receptek > Vanília szirup
Vanília szirup
Összetevők:
- 225 g cukor
- 245 ml víz
- 20 g vaníliás cukor
- 2 db vaníliarúd
A cukrot, a vizet és a vaníliás cukrot egyszer felforraljuk, majd teljesen lehűtjük.
Öntse egy 0,5 l-es Gourmet Whip készülékbe a félbevágott vaníliarúddal együtt, Rögzítse a Rapid Infusion tartozékokat az iSi Gourmet Whip készülékére az utasításoknak megfelelően.
Csavarjon rá 1 db habpatront és hagyja állni legalább 3 órán át. Ezután gyorsan légtelenítse a készüléket a kar megnyomásával, és szűrje át egy szitán.
Ehhez a recepthez ajánljuk
Raktáron
Liss Essential retro habszifon alu, 0,5 liter, fehér fejjel és 10 darab habpatronnal
Raktáron