Liss RETRO szódaszifon, kék 1 liter

21 990 Ft

Raktáron

Liss Retro szódaszifon 1 literes, kék színű test
Liss szódaszifon: Retro élmény a professzionális szódaszifonnal
Friss szódavíz, szénsavas italok és koktélok készítéséhez használható
1 literes szódaszifon, 1 literenként egy szódapatron szükséges
Műanyag fej, rozsdamentes test
Masszív, megbízható alkatrészekkel szerelve
Eldobható szódapatronnal használható
2 év Liss garancia

A LISS Retro szódaszifon professzionális kialakítással és formavilággal újult meg. Vadonatúj, modern fej és tartós rozsdamentes test jellemzi ezt a klasszikus szódaszifont.
Kiválóan használható friss szódavíz, szénsavas üdítők és szörpök, pezsgő italok és koktélok készítéséhez. A hamisíthatatlan fröccs készítés alapvető kelléke, de a fény koktélok készítéséhez is kiválóan használható.

Hosszú élettartalmú szódaszifon, stabil kialakítással és biztonságos használattal.

1 liter szóda készítéséhez 1 szódapatron szükséges.

Bármilyen márkájú szódapatronnal (CO2, szén-dioxid töltettel) használható. A régebbi LISS szódaszifonokhoz, amiknek a patronbetekerője még a”ablakos” az iSi szódapatron nem használható.

A friss szódavíz vagy szánsavas üdítők, alkoholmentes- vagy alkoholos koktélok könnyen és gyorsan elkészíthetők segítségével.

A rozsdamentes szifontest könnyen tisztítható. 2 év Liss garancia.

A csomag tartalma:
Liss szódaszifon
Patronbetekerő
Tartalék alkatrész készlet

Márka: Liss
Termékkód: 3423
Űrtartalom: 1 liter
Test anyaga: rozsdamentes acél
Fej anyaga: Műanyag
Súly: 0,9 kg
EAN kód: 5999007606863
VTSZ szám: 73239300
Használati útmutató
1. Biztonsági utasítások
Tisztelt Vásárló!
Ön egy kiváló minőségű készüléket vásárolt ivóvízének szén-dioxiddal történő dúsítására. A legjobb hatás elérése érdekében kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi használati útmutatót és kerülje el a nem rendeltetésszerű használatot. Feltétlenül tartsa be a LISS patronokra és a szódaszifonra vonatkozó biztonsági utasításokat is.
A szódaszifonok és főleg a szódapatronok használatuk során magas nyomás alatt állnak, ezért gyerekektől távol kell tartani.
A szódaszifont és a patronokat a közvetlen napsugárzástól, sugárzó hőtől távol kell tartani.
Az Ön készüléke a kereskedelemben kapható nem visszaváltható (nem betétdíjas) szódapatronnal működik. A patronok szén-dioxid gázzal való töltését kizárólag a gyártó, LISS Kft. végezheti, az üres patronok házilagos utántöltése műszaki és egészségügyi okok miatt nem lehetséges és életveszélyes lehet.
2. Használatbavétel
Az első használat előtt vizsgálja meg a készülék sérülésmentességét, majd alaposan tisztítsa meg. Esetleges sérülések észlelésekor a szó- daszifont a vásárlás helyére vissza kell vinni!
A készülék javítását csak a gyártó, vagy a gyártó által feljogosított szakember végezheti.
3. A szódaszifon tisztítása
A szifont tisztításhoz való szétszerelése előtt nyomásmentesíteni kell. Ehhez a nyomókart lenyomva kell tartani a szén-dioxid gáz teljes kiáram- lásáig.
Ezt követően a szifonfejet balra történő csavarással letekerjük a rozsdamentes szifontest menetéről, majd a csőgumival együtt kihúzzuk a szifoncsövet. A patrontartó végét a nívócső nyílásába helyezzük. Jobbra történő fordítással a patrontartót a nívócsőben megakasztjuk, és kihúz- zuk a nívócsövet. A szódaszifont és alkatrészeit élelmiszerek számára engedélyezett mosogatószerrel kell elmosni, majd tiszta ivóvízzel ki kell öblíteni. A szifontestben vagy a szifonfejben lévő vízkövesedéseket ecetes oldószerrel lehet eltávolítani. Használaton kívül nyitott állapotban, tiszta és száraz helyen kell tárolni.
A szódaszifon fordított sorrendben ismét összeszerelve, használatra kész. Az ivóvízzel történő megtöltés előtt a nívócsövet feltétlenül vissza kell helyezni a szifontestbe, és egészen ütközésig le kell nyomni.
Figyelem! Sose akarja az egyes részeket erőszakosan összeszerelni, könnyed mozdulatokkal próbálja meg őket összeilleszteni!
4. Szódavíz készítése
Ívóvizet kizárólag a behelyezett nívócsövön keresztül, annak alsó széléig szabad betölteni. Visszahelyezzük a szifoncsövet a csőgumival együtt a nívócsőbe, ütközésig. Ezután a szifonfejet a szifon menetére kell helyezni és jobbra történő forgatással szorosra kell csavarni.
Ezt követően a lezárt szódaszifonhoz csatlakoztatjuk a patrontartóba helyezett szódapatront.
A patrontartót a szifonfej menetes csonkjára jobbirányú forgatással lehet rácsavarni. Többszöri tekerés után egy könnyed ellenállás észlelhető,amennyiben aztán ezen az ellenálláson továbbtekeri a patrontartót, a szén-dioxid sziszegő hanggal jut a rozsdamentes szifonba. A patron kiürü- lése után (kb. 15-20 másodperc) szódaszifont erőteljesen rázza össze, majd a patrontartó balra forgatásával kicsavarjuk a patront, és az üres patront visszahelyezzük a dobozába.
Az így megtöltött szódaszifont erőteljesen rázza össze és legalább 1 órára helyezze hűtőszekrénybe.
A friss szódavizet a nyomókar lenyomásával a kifolyócsövön keresztül tölthetjük poharakba.
Fontos! 1 liter vízhez 1 db szódapatron használható, a 2 literes készülék esetében 2 db! Az első patron becsavarása után alaposan rázzuk össze a készüléket, majd a patron kivételét követő 3-5 perc múlva csatlakoztassuk a második patront.
A szódaszifon megtöltéséhez csak jó minőségű ivóvizet, vagy széndioxid mentes ásványvizet használjon. Javasolt a szódavíz hidegen tárolása, és egy napon belüli elfogyasztása.
A szódaszifont kizárólag vízzel szabad megtölteni. Más italokat, szörpöket vagy folyadékot ne öntsön készülékébe.
Figyelem! A szódavizet lehetőség szerint két napnál tovább ne tartsuk. Mindig frisset készítsünk. Egészségügyi és biztonságtechnikai okokból csak ivóvizet vagy szén-dioxidmentes ásvány- vagy palackozott ásványvizet használjunk.
Más italoknak szörpök, stb.- a dúsítása veszélyeket idézhet elő. A használati előírások be nem tartásával a garanciális jogok érvényüket vesztik.
5. Garancia
A LISS Patrongyártó, Töltő és Forgalmazó Kft. és kereskedői a törvényi előírások értelmében a következő garancia kötelezettséget vállalják: a, A LISS szódaszifonokat az eladási időtől számított 2 éven belül díjmentesen megjavítjuk. A garanciális időn belüli garanciakötelezettséget mind a kereskedőnél mind pedig közvetlenül a LISS Kft.-nél is érvényesíteni lehet az eredeti számla alapján.
A felmerülő szállítási költségeket a garanciát nyújtó fél viseli.
b, A nevezett határidő alatt valamennyi olyan hiányosságot kijavítunk a LISS szódaszifonokon, amelyek bizonyíthatóan a hibás kivitelezésre vagy anyaghibára vezethetők vissza. A kicserélt részeket nem szolgáltatjuk vissza. A garanciából kizártak a normál elhasználódás (gumitömítések, kiszúrótű), a szándékos vagy gondatlanságból okozott sérülések, a hiányos tisztítás, továbbá az olyan sérülések, amelyek a használati utasítás be nem tartásából következtek be. Erőszakos beavatkozásra utaló nyomok, sérülések esetén mindennemű garanciális igény hatályát veszti.
A garanciavállalás Magyarország területén érvényes.
A készülék megfelelő működését csak az eredeti LISS alkatrészek biztosítják.
LISS alkatrészek a www.liss-shop.hu weboldalon is vásárolhatók.
További információk a: www.liss.hu címen találhatók.
A forgalmazó nyilatkozata: A készülék és alkatrészei a vonatkozó érvényes előírásoknak megfelelnek.

Köszönjük, hogy vásárlását a Szifonboltból tervezi!
Akár új habszifont, szódaszifont vagy hozzá való habpatront, szódapatront vásárolna, akár kiegészítőt vagy alkatrészt keres meglévő szifonjához igyekszünk a legjobb és leggyorsabb kiszolgálást nyújtani Önnek.

Szállítási idők:

Raktáron lévő termékeinket 1-4 munkanapon belül szállítjuk.
Ha a kiválasztott termék nincs raktáron kérjük iratkozzon fel az értesítő e-mail-re és azonnal értesítjük amint elérhető lesz.

Szállítási lehetőségek:

Házhozszállítás (GLS): 1 290 Ft, 25 000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes.
GLS Csomagpont / csomagautomata: 990 Ft, 25 000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes
Személyes átvétel: 490 Ft, 25 000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes

Fizetési lehetőségek:

Bakkártyával online: a fizetési mód ingyenes
Előre utalás: Díjbekérő alapján / a fizetési mód ingyenes
PayPal online: a fizetési mód ingyenes
Utánvétel: fizetés a GLS futár részére, kézbesítéskor bankkártyával vagy készpénzben / a fizetési mód díja 290 Ft

Számlázás:

Minden rendelésről számlát állítunk ki.
Magánszemélyek és cégek is, regisztráció nélkül vásárolhatnak.
A cégnévre történő vásárláskor a pénztár folyamatnál az adószám mező a cégnév kitöltését követően megjelenik és kitöltése szükséges.
Cégnévre történő vásárlás esetén a számlán csak a cégnév, adószám és cím szerepel.
Minden számla hagyományos bizonylatként kerül kiküldésre a rendelési folyamat során megadott e-mail címre.
A számla egyben garanciajegyként is használható.

Ha bármi kérdése merülne fel forduljon hozzánk, szívesen várjuk!

E-mail: info@szifonbolt.hu
Telefon: 06 1 769 6333

HOZZÁ AJÁNLJUK

A termék nem található

KIEGÉSZÍTŐK

A termék nem található