Liss RETRO szódaszifon, csiszolt 1 liter

20 990 Ft

Raktáron

1 literes Liss szódaszifon
Liss szódaszifon: Retro élmény a professzionális szódaszifonnal
Friss szódavíz, szénsavas italok és koktélok készítéséhez használható
1 literes szódaszifon, 1 literenként egy szódapatron szükséges
Műanyag fej, rozsdamentes test
Masszív, megbízható alkatrészekkel szerelve
Eldobható szódapatronnal használható
2 év Liss garancia

A LISS Retro szódaszifon professzionális kialakítással és formavilággal újult meg. Vadonatúj, modern fej és tartós rozsdamentes test jellemzi ezt a klasszikus szódaszifont.
Kiválóan használható friss szódavíz, szénsavas üdítők és szörpök, pezsgő italok és koktélok készítéséhez. A hamisíthatatlan fröccs készítés alapvető kelléke, de a fény koktélok készítéséhez is kiválóan használható.

Hosszú élettartalmú szódaszifon, stabil kialakítással és biztonságos használattal.

1 liter szóda készítéséhez 1 szódapatron szükséges.

Bármilyen márkájú szódapatronnal (CO2, szén-dioxid töltettel) használható. A régebbi LISS szódaszifonokhoz, amiknek a patronbetekerője még a”ablakos” az iSi szódapatron nem használható.

A friss szódavíz vagy szánsavas üdítők, alkoholmentes- vagy alkoholos koktélok könnyen és gyorsan elkészíthetők segítségével.

A rozsdamentes szifontest könnyen tisztítható. 2 év Liss garancia.

A csomag tartalma:
Liss szódaszifon
Patronbetekerő
Tartalék alkatrész készlet

Márka: Liss
Termékkód: 3421
Űrtartalom: 1 liter
Test anyaga: rozsdamentes acél
Fej anyaga: Műanyag
Súly: 0,9 kg
EAN kód: 5999007606634
VTSZ szám: 73239300
Vásárlói Tájékoztató a LISS szódaszifonokhoz
Köszönjük, hogy a rozsdamentes LISS szódaszifont választotta!
A LISS szódaszifonból mindig friss szódavizet kínálhat akár önmagában, szörpökhöz, fröccsként, vagy whiskyhez. Használat előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást.
Készülékleírás
Készülék részei, egységei az otthoni szódavíz előállításához:
9003 Kiszúrótű
9004 Nyakgumi
9005 Leszorító csavar
9007 Csapszeg
9012 Felvezetőcső 1 l
9013 Csőgumi
9015 Szeleptömítés
9016 Szifon O gyűrű
9017 Szelepszár
9018 Rugó
9023 Nívócső 1 l
9031 Felvezetőcső 2 l
9032 Nívócső 2 l
9048 Gázszelep 9050 Szerelőkulcs
9106 Védőkupak
9107 Szelepgumi
9108 Nyomókar
9109 Szódaszifonfej, komplett
9119 Rugóleszorító csavar 9149 Patrontartó

Használati útmutató
1. Biztonsági utasítások
Tisztelt Vásárló!
Ön egy kiváló minőségű készüléket vásárolt ivóvízének szén-dioxiddal történő dúsítására. A legjobb hatás elérése érdekében kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi használati útmutatót és kerülje el a nem rendeltetésszerű használatot. Feltétlenül tartsa be a LISS patronokra és a szódaszifonra vonatkozó biztonsági utasításokat is.
A szódaszifonok és főleg a szódapatronok használatuk során magas nyomás alatt állnak, ezért gyerekektől távol kell tartani.
A szódaszifont és a patronokat a közvetlen napsugárzástól, sugárzó hőtől távol kell tartani.
Az Ön készüléke a kereskedelemben kapható nem visszaváltható (nem betétdíjas) szódapatronnal működik. A patronok szén-dioxid gázzal való töltését kizárólag a gyártó, LISS Kft. végezheti, az üres patronok házilagos utántöltése műszaki és egészségügyi okok miatt nem lehetséges és életveszélyes lehet.
2. Használatbavétel
Az első használat előtt vizsgálja meg a készülék sérülésmentességét, majd alaposan tisztítsa meg. Esetleges sérülések észlelésekor a szó- daszifont a vásárlás helyére vissza kell vinni!
A készülék javítását csak a gyártó, vagy a gyártó által feljogosított szakember végezheti.
3. A szódaszifon tisztítása
A szifont tisztításhoz való szétszerelése előtt nyomásmentesíteni kell. Ehhez a nyomókart lenyomva kell tartani a szén-dioxid gáz teljes kiáram- lásáig.
Ezt követően a szifonfejet balra történő csavarással letekerjük a rozsdamentes szifontest menetéről, majd a csőgumival együtt kihúzzuk a szifoncsövet. A patrontartó végét a nívócső nyílásába helyezzük. Jobbra történő fordítással a patrontartót a nívócsőben megakasztjuk, és kihúz- zuk a nívócsövet. A szódaszifont és alkatrészeit élelmiszerek számára engedélyezett mosogatószerrel kell elmosni, majd tiszta ivóvízzel ki kell öblíteni. A szifontestben vagy a szifonfejben lévő vízkövesedéseket ecetes oldószerrel lehet eltávolítani. Használaton kívül nyitott állapotban, tiszta és száraz helyen kell tárolni.
A szódaszifon fordított sorrendben ismét összeszerelve, használatra kész. Az ivóvízzel történő megtöltés előtt a nívócsövet feltétlenül vissza kell helyezni a szifontestbe, és egészen ütközésig le kell nyomni.
Figyelem! Sose akarja az egyes részeket erőszakosan összeszerelni, könnyed mozdulatokkal próbálja meg őket összeilleszteni!
4. Szódavíz készítése
Ívóvizet kizárólag a behelyezett nívócsövön keresztül, annak alsó széléig szabad betölteni. Visszahelyezzük a szifoncsövet a csőgumival együtt a nívócsőbe, ütközésig. Ezután a szifonfejet a szifon menetére kell helyezni és jobbra történő forgatással szorosra kell csavarni.
Ezt követően a lezárt szódaszifonhoz csatlakoztatjuk a patrontartóba helyezett szódapatront.
A patrontartót a szifonfej menetes csonkjára jobbirányú forgatással lehet rácsavarni. Többszöri tekerés után egy könnyed ellenállás észlelhető,amennyiben aztán ezen az ellenálláson továbbtekeri a patrontartót, a szén-dioxid sziszegő hanggal jut a rozsdamentes szifonba. A patron kiürü- lése után (kb. 15-20 másodperc) szódaszifont erőteljesen rázza össze, majd a patrontartó balra forgatásával kicsavarjuk a patront, és az üres patront visszahelyezzük a dobozába.
Az így megtöltött szódaszifont erőteljesen rázza össze és legalább 1 órára helyezze hűtőszekrénybe.
A friss szódavizet a nyomókar lenyomásával a kifolyócsövön keresztül tölthetjük poharakba.
Fontos! 1 liter vízhez 1 db szódapatron használható, a 2 literes készülék esetében 2 db! Az első patron becsavarása után alaposan rázzuk össze a készüléket, majd a patron kivételét követő 3-5 perc múlva csatlakoztassuk a második patront.
A szódaszifon megtöltéséhez csak jó minőségű ivóvizet, vagy széndioxid mentes ásványvizet használjon. Javasolt a szódavíz hidegen tárolása, és egy napon belüli elfogyasztása.
A szódaszifont kizárólag vízzel szabad megtölteni. Más italokat, szörpöket vagy folyadékot ne öntsön készülékébe.
Figyelem! A szódavizet lehetőség szerint két napnál tovább ne tartsuk. Mindig frisset készítsünk. Egészségügyi és biztonságtechnikai okokból csak ivóvizet vagy szén-dioxidmentes ásvány- vagy palackozott ásványvizet használjunk.
Más italoknak szörpök, stb.- a dúsítása veszélyeket idézhet elő. A használati előírások be nem tartásával a garanciális jogok érvényüket vesztik.
5. Garancia
A LISS Patrongyártó, Töltő és Forgalmazó Kft. és kereskedői a törvényi előírások értelmében a következő garancia kötelezettséget vállalják: a, A LISS szódaszifonokat az eladási időtől számított 2 éven belül díjmentesen megjavítjuk. A garanciális időn belüli garanciakötelezettséget mind a kereskedőnél mind pedig közvetlenül a LISS Kft.-nél is érvényesíteni lehet az eredeti számla alapján.
A felmerülő szállítási költségeket a garanciát nyújtó fél viseli.
b, A nevezett határidő alatt valamennyi olyan hiányosságot kijavítunk a LISS szódaszifonokon, amelyek bizonyíthatóan a hibás kivitelezésre vagy anyaghibára vezethetők vissza. A kicserélt részeket nem szolgáltatjuk vissza. A garanciából kizártak a normál elhasználódás (gumitömítések, kiszúrótű), a szándékos vagy gondatlanságból okozott sérülések, a hiányos tisztítás, továbbá az olyan sérülések, amelyek a használati utasítás be nem tartásából következtek be. Erőszakos beavatkozásra utaló nyomok, sérülések esetén mindennemű garanciális igény hatályát veszti.
A garanciavállalás Magyarország területén érvényes.
A készülék megfelelő működését csak az eredeti LISS alkatrészek biztosítják.
LISS alkatrészek a www.liss-shop.hu weboldalon is vásárolhatók.
További információk a: www.liss.hu címen találhatók.
A forgalmazó nyilatkozata: A készülék és alkatrészei a vonatkozó érvényes előírásoknak megfelelnek.

Köszönjük, hogy vásárlását a Szifonboltból tervezi!
Akár új habszifont, szódaszifont vagy hozzá való habpatront, szódapatront vásárolna, akár kiegészítőt vagy alkatrészt keres meglévő szifonjához igyekszünk a legjobb és leggyorsabb kiszolgálást nyújtani Önnek.

Szállítási idők:

Raktáron lévő termékeinket 1-4 munkanapon belül szállítjuk.
Ha a kiválasztott termék nincs raktáron kérjük iratkozzon fel az értesítő e-mail-re és azonnal értesítjük amint elérhető lesz.

Szállítási lehetőségek:

Házhozszállítás (GLS): 1 290 Ft, 25 000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes.
GLS Csomagpont / csomagautomata: 990 Ft, 25 000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes
Személyes átvétel: 490 Ft, 25 000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes

Fizetési lehetőségek:

Bakkártyával online: a fizetési mód ingyenes
Előre utalás: Díjbekérő alapján / a fizetési mód ingyenes
PayPal online: a fizetési mód ingyenes
Utánvétel: fizetés a GLS futár részére, kézbesítéskor bankkártyával vagy készpénzben / a fizetési mód díja 290 Ft

Számlázás:

Minden rendelésről számlát állítunk ki.
Magánszemélyek és cégek is, regisztráció nélkül vásárolhatnak.
A cégnévre történő vásárláskor a pénztár folyamatnál az adószám mező a cégnév kitöltését követően megjelenik és kitöltése szükséges.
Cégnévre történő vásárlás esetén a számlán csak a cégnév, adószám és cím szerepel.
Minden számla hagyományos bizonylatként kerül kiküldésre a rendelési folyamat során megadott e-mail címre.
A számla egyben garanciajegyként is használható.

Ha bármi kérdése merülne fel forduljon hozzánk, szívesen várjuk!

E-mail: info@szifonbolt.hu
Telefon: 06 1 769 6333

HOZZÁ AJÁNLJUK

A termék nem található

KIEGÉSZÍTŐK

A termék nem található