HENDI Kitchen Line habszifon, zöld 0,5 liter

10 990 Ft

Raktáron

0,5 liter literes, klasszikus habszifon
Friss tejszínhab, hideg krémek és desszertek készítéséhez
Zöld színű aluminium szifontest
Aluminum szifonfej
3 féle formázófejjel
Patronbetekerővel
Tisztítókefével
Eldobható habpatronnal használható
HENDI habpatron elérhető kínálatunkban

HENDI Kitchen Line habszifon, zöld 0,5 liter
Aluminium fejjel és zöld színű, aluminium szifontesttel
3 különböző formázófejjel, patronbetekerővel, védőkupakkal, tisztítókefével
Friss tejszínhab, desszertkülönlegességek, ízesített krémek és habok készítéséhez ajánlott
Az elkészült tartalmat hűtőszekrényben tárolva, 14 napig frissen tartja
A szifonba maximum 0,5 liter tejszínhab önthető. Töltésenként 1 habpatron (N2O, dinitrogén-oxid) szükséges
A habszifonba lehetőség van kevesebb tejszínt is tenni, ebben az esetben is szükséges 1 habpatron betekerése
Bármilyen márkájú habpatronnal használható
Mosogatógépben nem tisztítható
1 év HENDI garancia

Márka: HENDI
Termékkód: 588338
Űrtartalom: 0,5 liter
Test anyaga: Aluminium
Fej anyaga: Aluminium
Eljárás: hideg
Mosogatógépben mosható: nem
Szín: zöld
Köszönjük, hogy a Hendi cég magas minőségű, többfunkciós tej- színhab szifonját választotta. Ennek a készüléknek a segítségé- vel Önök egy sor könnyű krémet, édes és savanyú gyümölcspépet, valamint szószt tudnak készíteni. A Hendi tejszínhab szifonjá- ba némelyik összetevőt, pl. gyümölcslevet, kávét, csokoládé sziru- pot, vanília krémet, joghurtot stb. bele lehet tenni, feltéve ha nem tartalmaz oldhatatlan anyagot! A minőségi garancia kizárólag a Hendi cég patronjainak használata esetén érvényes.
Az első használat előtt, kérjük, alaposan ismerkedjen meg a kezelési útmu- tatóval!
1. BIZTONSÁGI SZABÁLYOK
Amennyiben nem tartják be az utasításban, ezzel a jel- lel jelölt figyelmeztetéseket, az a kezelő személyzet és kívülálló személyek sebesüléséhez, valamint a szifon és más vagyontárgyak sérüléséhez vezethet. A gyártó, valamint az eladó nem vállalnak felelősséget az utasítás be nem tartása miatt bekövetkezett károkért.
FIGYELMEZTETÉS - MAGAS NYOMÁS VESZÉLYE
A megtöltött szifonban és a patronban nagy nyomás uralkodik. Tilos a teljesen vagy részben megtöltött szi- font kinyitni, és /vagy a teli vagy részben kiürült patron kiszúrni – robbanásveszély!
FIGYELMEZTETÉS - ROBBANÁSVESZÉLY
Soha ne használja a tejszínhabszifont forró hozzáva- lókkal vagy szószokkal. Soha ne melegítse fel a tej- színhabszifont forralóban vagy egyéb módon. A hő hatására a nyomás veszélyesen megemelkedhet a szi- fonban - robbanásveszély.
1. Tartsa meg a kezelési útmutatót, hogy el lehessen kerülni a helytelen kezelést és használatot. A szi- fon kizárólag a jelen kezelési útmutatóban mega- dott célokra szolgál.
2. A feltöltött szifon és a gázzal töltött patron nyomás alatt vannak, a kezelésük különösen szigorú biz- tonsági szabályok betartását igényli.
3. A patronokra vonatkozó biztonsági utasítások a csomagoláson találhatók.
4. A Hendi szifont és a patront tartsa a gyermekektől elzárva.
5. Biztonsági okokból nem szabad a szifon fölé hajolni, és a patron tartóját „magunktól elfelé” kell tartani, amikor becsavarja a patront. Kérjük, figyeljen arra, hogy a szifon feje szorosan meg legyen húzva, mielőtt belecsavarja a patront.
6. A Hendi fejet könnyen rá lehet csavarni a függőleges helyzetben álló palackra. Figyeljen rá, hogy ne szakítsa meg a menetet.
7. A Hendi mindkét alkatrészét könnyen össze lehet rakni, ezért nincs szükség erő alkalmazására.
8. Semmi esetre sem szabad használnia szifont, ha az sérült. Ha leejti a szifont, azt az ismételt használat előtt a Hendi képviselőjének ellenőriznie kell.
9. A Hendi szifon kinyitása előtt meg kell nyomni a kart, és addig kell tartani, amíg a sziszegő hang meg nem szűnik, ami a gáz teljes távozását jelzi.
10. A Hendi szifont védeni kell a magas hőmérséklettel szemben (sütő, napsugárzás, kályha, mikrohullámú sütő stb.).
11. A szifonba és/vagy annak elemeibe történő be- avatkozás a gyártó/ szállító által kiadott garancia elvesztésével jár.
12. A tejszínhabkeverőbe kizárólag hűtött hozzávaló- kat tegyen (4-7 ̊C)!
13. A feltöltött tejszínhabszifont 0 és 7 ̊C, hűtőszek- rényben tárolja.
2. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ
(lásd a csomagolás kihajtható oldalain lévő ábrákat)
Amennyiben nem tartják be az utasításban, ezzel a jellel jelölt figyelmeztetéseket, az a kezelő személyzet és kívülálló személyek sebesüléséhez, valamint a szifon és más vagyontárgyak sérüléséhez vezethet.
A gyártó, valamint az eladó nem vállalnak felelősséget az utasítás be nem tartása miatt bekövetkezett károkért.
1. Ha először használja a szifont, vagy ha azt egy idő óta nem használta, öblítse át az üveget langyos, majd hideg vízzel, mielőtt megtölti tejszínnel.
2. Töltse meg az üveget megfelelően hűtött, 30% zsírtartalmú friss tej- szinnel vagy más folyadékkal, a recept szerint. (1. abra). Soha ne töltsön az üvegen látható jelölésnél több tejszínt az palackba (0,25 litert a 0,25 L-es palackhoz / 0,5 litert a 0,5 L-es pa- lackhoz / 0,95 litert a 0,95 L-es palackhoz). Ha édesíteni kell a tejszínt, ajánljuk, hogy cukorszirupot használjon. Cukor vagy sűrítő anyag használata esetén, előbb azt teljesen el kell kever- ni, és fel kell oldani egy kevés tejszínben, ami megelőzi csomók keletkezését.
FIGYELMEZTETÉS - MAGAS NYOMÁS VESZÉLYE
A 0,25 L-es tejszínhabkeverőt 0,25 L tejszínhabbal és kizárólag 1 patronnal töltse fel. A 0,5 L-es tejszínhab- keverőt 0,5 L tejszínhabbal és kizárólag 1 patronnal töltse fel. A 0,95 L-es tejszínhabkeverőt 0,95 L tej- színhabbal és 2 patronnal töltse fel. EZT MEGHALADÓ MENNYISÉGŰ TEJSÍNHAB ÉS PATRON HASZNÁLATA TILOS – robbanásveszély.
3. Győződjön meg róla, hogy a tömítés megfelelő helyzetben van, és szorosan illeszkedik a fejhez (1. ábra). Majd egyenletesen és erősen csavarja fel a fe- jet a palackra, a következő tanácsoknak megfelelően: csavarja el a fejet az óramutató járásának megfelelő irányban, egészen ellenállásig, majd csa- varjon rajta még egy negyed fordulatot. Figyeljen arra, hogy ne szakítsa meg a menetet! (2. ábra).
FIGYELMEZTETÉS - ROBBANÁSVESZÉLY
Győződjön meg róla, hogy a fej tömítése jól van a fejbe betéve, és nem sérült. TILOS AZ EREDETITŐL ELTÉRŐ TÖMÍTÉSEKET HASZNÁLNI
FIGYELMEZTETÉS - ROBBANÁSVESZÉLY
Győződjön meg róla, hogy a fejben és a szifon palack- ján található menetek épek.
TILOS FEJET ÉS/VAGY A PALACKOT HASZNÁLNI, HA A RAJTUK LÉVŐ MENET SÉRÜLT.
4. Tegyen be egy, a Hendi cég által gyártott patront (N O) a patrontartóba, az
ábrán látható módon (1. ábra).
5. Csavarja fel a tartót a patronnal együtt a bemenő szelepre egé-
szen addig, amíg a gáz bele nem áramlik a palackba, miközben szi- szegő hang hallható (3. ábra). Egy feltöltéshez egy patront használ- jon (az 0.95 literes szifon feltöltéséhez 2 patront). Erősen rázza fel a szifont 4-5-ször, függőleges irányban. Hűtött, könnyű tejszín vagy más keverék használata esetén, tízszer kell megrázni a palackot. Csavarja le a patron a tartóval (4. ábra). A lecsavaráskor könnyű, sziszegő hang hallatszik. Vegye ki, és dobja ki az elhasznált patront. A Hendi cég által gyártott patronok minőségi acélból készültek, és újrahasznosíthatók.
FIGYELMEZTETÉS - ROBBANÁSVESZÉLY
Győződjön meg róla, hogy a fej tömítése jól van a fejbe betéve, és nem sérült. TILOS AZ EREDETITŐL ELTÉRŐ TÖMÍTÉSEKET HASZNÁLNI
FIGYELMEZTETÉS!
Ha az üres patront a fejre csavart tartóban hagyja, az- zal tönkreteszi a szelep tömítését. Miután feltöltötte a szifont gázzal, mindig csavarja ki a tartót a kiürült patronnal.
6. A tejszínhab adagolásakor tartsa a szifont függőleges helyzetben (a deko- ráló fúvókával lefelé), körülbelül 1 cm távolságban a dekorálandó felülettől. Majd könnyedén húzza meg a kart (4. ábra). Ha a tejszínhab nem elég ke- mény, még egyszer fel kell rázni a palackot a benne lévő tejszínnel. Viszont nem kell minden adagolás előtt újra felrázni. A tejszínhabbal megtöltött szifont hűtőgépben kell tárolni, de soha nem mélyhűtőben vagy fagyasztó- ban. Mielőtt beteszi a szifont a hűtőszekrénybe, vegye le az adagoló feltétet a fejről,öblítse át langyos vízzel, és tegye vissza a fejre. A hűtőben tárolt pa- lack tartalma néhány napig friss marad.
3. FONTOS TANÁCSOK
Ne felejtse el a következőket:
1. A jobb eredmény érdekében, mielőtt megtölti a szifont, le kell azt hűteni
hideg vízben vagy hűtőszekrényben.
2. Kizárólag oldódó hozzávalókat használjon. Édesítés céljából cukorszirup
vagy folyékony édesítők használata ajánlatos. A kristálycukrot és sót először oldja fel hideg vízben vagy tejszínhabban. Kizárólag por állagú vagy folyékony fűszereket használjon. A magokhoz, péphez, stb. hasonló oldhatatlan anya- gok meggátolják az adagoló dugattyú záródását vagy károsíthatják a tejszín- habkeverő megfelelő működését. Elegykeverékek használata esetén finom lyukú szűrő segítségével távolítsa el a magvakat vagy a pépet.
3. A HENDI tejszínhabkeverő tökéletes eszköz a tejszínhabok, hideg habok vagy es- puma-k elkészítéséhez. Forró szószokhoz NEM használható! Ne tároljon erősen savas folyadékokat, mint pl. alma-, citrom- és narancslé a tejszínhabkeverőben.
4. Ha túl erősen rázza fel a palackot, túl kemény tejszínhab keletkezik, elveszti lágy állagát, ezért is nem szabad így tenni! Nem szabad a szifont minden adagolás előtt felrázni. Alaposabban és gyakrabban a könnyű tejszínt, vala- mint a tejszínből és más folyadékokból álló keverékeket kell felrázni.
5. A szifont használatakor függőlegesen kell tartani (a dekorá- ló fúvókával lefelé). Egyébként a gáz elillan, és a tejszín egy része a szifonban marad.
6. Jobb eredmény ad, ha a desszertet rögtön a hab szifonból való kitöltése után feltálalja.
7. Cserealkatrészek ügyében, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy közvetlenül a Hendi céggel.
8. Kizárólag eredeti, a Hendi tejszínhab szifonhoz készült cserealkatrészeket használjon. Soha nem a cserealkatrészeket a Hendi cég más termékeihez használni, vagy más gyártó által készített alkatrészeket alkalmazni. A Hendi cég termékeit a fejen, a patron tartóján, valamint a palack alján elhelyezett áruvédjegy különbözteti meg.
9. Javításhoz mindig be kell küldeni a komplett készüléket (fejet + palackot).
4. HIBAKERESÉS ÉS -ELHÁRÍTÁS
A patron nem szúródik fel a becsavaráskor:
Nem megfelelő patront használt, vagy nem jól helyezte be a patront. Kizárólag a Hendi cég által gyártott, egyszer használatos patront használjon, és a tartóba az 1. ábrán látható módon helyezze a patront.
A kart nem nyomták meg, ennek ellenére a tejszínkifolyik a szelepen, és nem lehet megállítani:
a) Az olyan összetevők, mint a porcukor, sűrítő, pép stb. nem oldódtak fel tel-
jesen, és blokkolják a szelepet. Fordítsa el a szifont 180 fokkal (szelepével felfelé), állítsa a konyhai munkalapra, és várja meg, amíg a tartalma lefo- lyik az aljára. Szorosan takarja be a fúvókát egy törölközővel, majd óvatosan nyomja meg a kart, hogy kiengedje a gázt, és mindaddig tartsa benyomva, amíg a sziszegő hang meg nem szűnik, majd csavarja le a fejet, tisztítsa ki a szelepet, szűrje le a palack tartalmát, és újra töltse meg a szifont.
b) A leeresztő szelep tönkrement. Küldje be a készüléket a Hendi céghez vagy egy szervizbe.
A patron becsavarásakor a gáz elszökik a palack és a fej között.
a) Hiányzik a fej tömítése. Tegye fel a tömítést a fejre.
b) A fej tömítése tönkrement. Tegyen be új tömítést.
c) A fej nincs kellően szorosan becsavarva. Alaposan csavarja fel a fejet a pa-
lackra, a Kezelési útmutató fejezetben megadottak szerint.
d) A palack felső pereme sérült. Küldje be a készüléket a Hendi céghez vagy
egy szervizbe.
Az elkészült tejszínhab folyékony:
a) Nem rázták fel eléggé erősen vagy elég sokszor a szifont. Rázza fel újra a szifont.
b) A kar megnyomásakor nem fejjel lefelé tartotta a szifont. Mielőtt benyomja a kart, mindig fordítsa meg 180 fokkal a szifont (a dekoráló fúvóka lefelé legyen irányítva!)
A tejszín túl sűrű,és szanaszét spriccel, amikor megnyomják a kart:
A szifont túl sokszor rázták fel. Nem szabad minden használat előtt, túl inten- zíven felrázni.
FONTOS: Ne próbálja önhatalmúlag átalakítani a szifont. Ha a kezelési útmu- tató alapján nem tudja megoldani a problémát, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Hendi céggel vagy egy szervizzel.
Tisztítás
Mielőtt kinyitja a szifont, teljesen ki kell engedni a nyomást a kar megnyomá- sával, mindaddig, amíg a szelepen gáz vagy tejszín jön ki. Az edénybe maradhat egy kevés tejszín (maximum egy kanál folyékony tejszín). A Hendi szifont az 1., 2. és 3. számmal jelölt műveleteket kell végrehajtani:
1. Csavarja le a fejet, és vegye ki a tömítést, valamint a dekorá- ló fúvókát. Tartsa meg a szelep végét a fejen kívül, és ugyanakkor a másik kezével csavarja ki a fúvóka végét.
2. Alaposan tisztítson ki minden alkatrészt külön-külön egy enyhe tisztítószer- rel és kefével
3. Várja meg, amíg az alkatrészek megszáradnak, majd rakja össze.
4. Tisztításkor csak azokat az alkatrészeket szerelje ki, amelyek az 5. ábrán
láthatók.
5. A palack mosásához ne használjon semmilyen éles tárgyat.
5. GARANCIA
A hibás szifont (anyag- vagy gyártási hiba) a vásárlás dátumától számított 12 hónapon belül térítés mentesen megjavítják (a szállítási költség a vásárlót ter- heli), a vásárlást igazoló dokumentum alapján.
A garancia nem terjed ki az olyan hibákra, amelyek mechanikai sérülés, a ké- szülék helytelen használata, illetve sérült / elkopott alkatrészek alkalmazása miatt keletkezett tönkremenetel következményei.
A szifon megfelelő működése érdekében kizárólag eredeti alkatrészeket sza- bad használni. A garancia nem érvényes a készülék helytelen kezelése, illetve olyan sérülés és tönkremenetel esetén, amelynek oka a jelen kezelési útmuta- tó és a benne foglalt biztonsági
szabályok figyelmen kívül hagyása és/vagy nem megismerése. További információkat az alábbi weblapon talál: www.hendi.eu
- Változások, nyomtatás és nyomdai hibák fenntartva.
www.szifonbolt.hu

Köszönjük, hogy vásárlását a Szifonboltból tervezi!
Akár új habszifont, szódaszifont vagy hozzá való habpatront, szódapatront vásárolna, akár kiegészítőt vagy alkatrészt keres meglévő szifonjához igyekszünk a legjobb és leggyorsabb kiszolgálást nyújtani Önnek.

Szállítási idők:

Raktáron lévő termékeinket 1-4 munkanapon belül szállítjuk.
Ha a kiválasztott termék nincs raktáron kérjük iratkozzon fel az értesítő e-mail-re és azonnal értesítjük amint elérhető lesz.

Szállítási lehetőségek:

Házhozszállítás (GLS): 1 290 Ft, 25 000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes.
GLS Csomagpont / csomagautomata: 990 Ft, 25 000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes
Személyes átvétel: 490 Ft, 25 000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes

Fizetési lehetőségek:

Bakkártyával online: a fizetési mód ingyenes
Előre utalás: Díjbekérő alapján / a fizetési mód ingyenes
PayPal online: a fizetési mód ingyenes
Utánvétel: fizetés a GLS futár részére, kézbesítéskor bankkártyával vagy készpénzben / a fizetési mód díja 290 Ft

Számlázás:

Minden rendelésről számlát állítunk ki.
Magánszemélyek és cégek is, regisztráció nélkül vásárolhatnak.
A cégnévre történő vásárláskor a pénztár folyamatnál az adószám mező a cégnév kitöltését követően megjelenik és kitöltése szükséges.
Cégnévre történő vásárlás esetén a számlán csak a cégnév, adószám és cím szerepel.
Minden számla hagyományos bizonylatként kerül kiküldésre a rendelési folyamat során megadott e-mail címre.
A számla egyben garanciajegyként is használható.

Ha bármi kérdése merülne fel forduljon hozzánk, szívesen várjuk!

E-mail: info@szifonbolt.hu
Telefon: 06 1 769 6333

KIEGÉSZÍTŐK

A termék nem található