HENDI Kitchen Line habszifon, fekete 0,5 liter

11 990 Ft

Raktáron

HENDI Kitchen Line habszifon kék színű testtel
0,5 liter literes, klasszikus habszifon
Friss tejszínhab, hideg krémek és desszertek készítéséhez
Kék színű aluminium szifontest
Aluminum szifonfej
3 féle formázófejjel
Patronbetekerővel
Tisztítókefével
Eldobható habpatronnal használható
HENDI habpatron elérhető kínálatunkban

HENDI Kitchen Line habszifon, fekete 0,5 liter
Aluminium fejjel és fekete színű, aluminium szifontesttel
3 különböző formázófejjel, patronbetekerővel, védőkupakkal, tisztítókefével
Friss tejszínhab, desszertkülönlegességek, ízesített krémek és habok készítéséhez ajánlott
Az elkészült tartalmat hűtőszekrényben tárolva, 14 napig frissen tartja
A szifonba maximum 0,5 liter tejszínhab önthető. Töltésenként 1 habpatron (N2O, dinitrogén-oxid) szükséges
A habszifonba lehetőség van kevesebb tejszínt is tenni, ebben az esetben is szükséges 1 habpatron betekerése
Bármilyen márkájú habpatronnal használható
Mosogatógépben nem tisztítható
1 év HENDI garancia

Márka: HENDI
Termékkód: 588420
Űrtartalom: 0,5 liter
Magasság: 260
Átmérő: 80
Test anyaga: Aluminium
Fej anyaga: Aluminium
Eljárás: hideg
Mosogatógépben mosható: nem
Szín: fekete
Súly: 0,67 kg
EAN kód: 8711369588420
VTSZ szám: 76151080
A használati útmutató letöltéséhez kattintson ide.
Köszönjük, hogy a Hendi cég magas minőségű, többfunkciós tej- színhab szifonját választotta. Ennek a készüléknek a segítségé- vel Önök egy sor könnyű krémet, édes és savanyú gyümölcspépet, valamint szószt tudnak készíteni. A Hendi tejszínhab szifonjá- ba némelyik összetevőt, pl. gyümölcslevet, kávét, csokoládé sziru- pot, vanília krémet, joghurtot stb. bele lehet tenni, feltéve ha nem tartalmaz oldhatatlan anyagot! A minőségi garancia kizárólag a Hendi cég patronjainak használata esetén érvényes.
Az első használat előtt, kérjük, alaposan ismerkedjen meg a kezelési útmu- tatóval!
1. BIZTONSÁGI SZABÁLYOK
Amennyiben nem tartják be az utasításban, ezzel a jel- lel jelölt figyelmeztetéseket, az a kezelő személyzet és kívülálló személyek sebesüléséhez, valamint a szifon és más vagyontárgyak sérüléséhez vezethet. A gyártó, valamint az eladó nem vállalnak felelősséget az utasítás be nem tartása miatt bekövetkezett károkért.
FIGYELMEZTETÉS - MAGAS NYOMÁS VESZÉLYE
A megtöltött szifonban és a patronban nagy nyomás uralkodik. Tilos a teljesen vagy részben megtöltött szi- font kinyitni, és /vagy a teli vagy részben kiürült patron kiszúrni – robbanásveszély!
FIGYELMEZTETÉS - ROBBANÁSVESZÉLY
Soha ne használja a tejszínhabszifont forró hozzáva- lókkal vagy szószokkal. Soha ne melegítse fel a tej- színhabszifont forralóban vagy egyéb módon. A hő hatására a nyomás veszélyesen megemelkedhet a szi- fonban - robbanásveszély.
1. Tartsa meg a kezelési útmutatót, hogy el lehessen kerülni a helytelen kezelést és használatot. A szi- fon kizárólag a jelen kezelési útmutatóban mega- dott célokra szolgál.
2. A feltöltött szifon és a gázzal töltött patron nyomás alatt vannak, a kezelésük különösen szigorú biz- tonsági szabályok betartását igényli.
3. A patronokra vonatkozó biztonsági utasítások a csomagoláson találhatók.
4. A Hendi szifont és a patront tartsa a gyermekektől elzárva.
5. Biztonsági okokból nem szabad a szifon fölé hajolni, és a patron tartóját „magunktól elfelé” kell tartani, amikor becsavarja a patront. Kérjük, figyeljen arra, hogy a szifon feje szorosan meg legyen húzva, mielőtt belecsavarja a patront.
6. A Hendi fejet könnyen rá lehet csavarni a függőleges helyzetben álló palackra. Figyeljen rá, hogy ne szakítsa meg a menetet.
7. A Hendi mindkét alkatrészét könnyen össze lehet rakni, ezért nincs szükség erő alkalmazására.
8. Semmi esetre sem szabad használnia szifont, ha az sérült. Ha leejti a szifont, azt az ismételt használat előtt a Hendi képviselőjének ellenőriznie kell.
9. A Hendi szifon kinyitása előtt meg kell nyomni a kart, és addig kell tartani, amíg a sziszegő hang meg nem szűnik, ami a gáz teljes távozását jelzi.
10. A Hendi szifont védeni kell a magas hőmérséklettel szemben (sütő, napsugárzás, kályha, mikrohullámú sütő stb.).
11. A szifonba és/vagy annak elemeibe történő be- avatkozás a gyártó/ szállító által kiadott garancia elvesztésével jár.
12. A tejszínhabkeverőbe kizárólag hűtött hozzávaló- kat tegyen (4-7 ̊C)!
13. A feltöltött tejszínhabszifont 0 és 7 ̊C, hűtőszek- rényben tárolja.
2. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ
(lásd a csomagolás kihajtható oldalain lévő ábrákat)
Amennyiben nem tartják be az utasításban, ezzel a jellel jelölt figyelmeztetéseket, az a kezelő személyzet és kívülálló személyek sebesüléséhez, valamint a szifon és más vagyontárgyak sérüléséhez vezethet.
A gyártó, valamint az eladó nem vállalnak felelősséget az utasítás be nem tartása miatt bekövetkezett károkért.
1. Ha először használja a szifont, vagy ha azt egy idő óta nem használta, öblítse át az üveget langyos, majd hideg vízzel, mielőtt megtölti tejszínnel.
2. Töltse meg az üveget megfelelően hűtött, 30% zsírtartalmú friss tej- szinnel vagy más folyadékkal, a recept szerint. (1. abra). Soha ne töltsön az üvegen látható jelölésnél több tejszínt az palackba (0,25 litert a 0,25 L-es palackhoz / 0,5 litert a 0,5 L-es pa- lackhoz / 0,95 litert a 0,95 L-es palackhoz). Ha édesíteni kell a tejszínt, ajánljuk, hogy cukorszirupot használjon. Cukor vagy sűrítő anyag használata esetén, előbb azt teljesen el kell kever- ni, és fel kell oldani egy kevés tejszínben, ami megelőzi csomók keletkezését.
FIGYELMEZTETÉS - MAGAS NYOMÁS VESZÉLYE
A 0,25 L-es tejszínhabkeverőt 0,25 L tejszínhabbal és kizárólag 1 patronnal töltse fel. A 0,5 L-es tejszínhab- keverőt 0,5 L tejszínhabbal és kizárólag 1 patronnal töltse fel. A 0,95 L-es tejszínhabkeverőt 0,95 L tej- színhabbal és 2 patronnal töltse fel. EZT MEGHALADÓ MENNYISÉGŰ TEJSÍNHAB ÉS PATRON HASZNÁLATA TILOS – robbanásveszély.
3. Győződjön meg róla, hogy a tömítés megfelelő helyzetben van, és szorosan illeszkedik a fejhez (1. ábra). Majd egyenletesen és erősen csavarja fel a fe- jet a palackra, a következő tanácsoknak megfelelően: csavarja el a fejet az óramutató járásának megfelelő irányban, egészen ellenállásig, majd csa- varjon rajta még egy negyed fordulatot. Figyeljen arra, hogy ne szakítsa meg a menetet! (2. ábra).
FIGYELMEZTETÉS - ROBBANÁSVESZÉLY
Győződjön meg róla, hogy a fej tömítése jól van a fejbe betéve, és nem sérült. TILOS AZ EREDETITŐL ELTÉRŐ TÖMÍTÉSEKET HASZNÁLNI
FIGYELMEZTETÉS - ROBBANÁSVESZÉLY
Győződjön meg róla, hogy a fejben és a szifon palack- ján található menetek épek.
TILOS FEJET ÉS/VAGY A PALACKOT HASZNÁLNI, HA A RAJTUK LÉVŐ MENET SÉRÜLT.
4. Tegyen be egy, a Hendi cég által gyártott patront (N O) a patrontartóba, az
ábrán látható módon (1. ábra).
5. Csavarja fel a tartót a patronnal együtt a bemenő szelepre egé-
szen addig, amíg a gáz bele nem áramlik a palackba, miközben szi- szegő hang hallható (3. ábra). Egy feltöltéshez egy patront használ- jon (az 0.95 literes szifon feltöltéséhez 2 patront). Erősen rázza fel a szifont 4-5-ször, függőleges irányban. Hűtött, könnyű tejszín vagy más keverék használata esetén, tízszer kell megrázni a palackot. Csavarja le a patron a tartóval (4. ábra). A lecsavaráskor könnyű, sziszegő hang hallatszik. Vegye ki, és dobja ki az elhasznált patront. A Hendi cég által gyártott patronok minőségi acélból készültek, és újrahasznosíthatók.
FIGYELMEZTETÉS - ROBBANÁSVESZÉLY
Győződjön meg róla, hogy a fej tömítése jól van a fejbe betéve, és nem sérült. TILOS AZ EREDETITŐL ELTÉRŐ TÖMÍTÉSEKET HASZNÁLNI
FIGYELMEZTETÉS!
Ha az üres patront a fejre csavart tartóban hagyja, az- zal tönkreteszi a szelep tömítését. Miután feltöltötte a szifont gázzal, mindig csavarja ki a tartót a kiürült patronnal.
6. A tejszínhab adagolásakor tartsa a szifont függőleges helyzetben (a deko- ráló fúvókával lefelé), körülbelül 1 cm távolságban a dekorálandó felülettől. Majd könnyedén húzza meg a kart (4. ábra). Ha a tejszínhab nem elég ke- mény, még egyszer fel kell rázni a palackot a benne lévő tejszínnel. Viszont nem kell minden adagolás előtt újra felrázni. A tejszínhabbal megtöltött szifont hűtőgépben kell tárolni, de soha nem mélyhűtőben vagy fagyasztó- ban. Mielőtt beteszi a szifont a hűtőszekrénybe, vegye le az adagoló feltétet a fejről,öblítse át langyos vízzel, és tegye vissza a fejre. A hűtőben tárolt pa- lack tartalma néhány napig friss marad.
3. FONTOS TANÁCSOK
Ne felejtse el a következőket:
1. A jobb eredmény érdekében, mielőtt megtölti a szifont, le kell azt hűteni
hideg vízben vagy hűtőszekrényben.
2. Kizárólag oldódó hozzávalókat használjon. Édesítés céljából cukorszirup
vagy folyékony édesítők használata ajánlatos. A kristálycukrot és sót először oldja fel hideg vízben vagy tejszínhabban. Kizárólag por állagú vagy folyékony fűszereket használjon. A magokhoz, péphez, stb. hasonló oldhatatlan anya- gok meggátolják az adagoló dugattyú záródását vagy károsíthatják a tejszín- habkeverő megfelelő működését. Elegykeverékek használata esetén finom lyukú szűrő segítségével távolítsa el a magvakat vagy a pépet.
3. A HENDI tejszínhabkeverő tökéletes eszköz a tejszínhabok, hideg habok vagy es- puma-k elkészítéséhez. Forró szószokhoz NEM használható! Ne tároljon erősen savas folyadékokat, mint pl. alma-, citrom- és narancslé a tejszínhabkeverőben.
4. Ha túl erősen rázza fel a palackot, túl kemény tejszínhab keletkezik, elveszti lágy állagát, ezért is nem szabad így tenni! Nem szabad a szifont minden adagolás előtt felrázni. Alaposabban és gyakrabban a könnyű tejszínt, vala- mint a tejszínből és más folyadékokból álló keverékeket kell felrázni.
5. A szifont használatakor függőlegesen kell tartani (a dekorá- ló fúvókával lefelé). Egyébként a gáz elillan, és a tejszín egy része a szifonban marad.
6. Jobb eredmény ad, ha a desszertet rögtön a hab szifonból való kitöltése után feltálalja.
7. Cserealkatrészek ügyében, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy közvetlenül a Hendi céggel.
8. Kizárólag eredeti, a Hendi tejszínhab szifonhoz készült cserealkatrészeket használjon. Soha nem a cserealkatrészeket a Hendi cég más termékeihez használni, vagy más gyártó által készített alkatrészeket alkalmazni. A Hendi cég termékeit a fejen, a patron tartóján, valamint a palack alján elhelyezett áruvédjegy különbözteti meg.
9. Javításhoz mindig be kell küldeni a komplett készüléket (fejet + palackot).
4. HIBAKERESÉS ÉS -ELHÁRÍTÁS
A patron nem szúródik fel a becsavaráskor:
Nem megfelelő patront használt, vagy nem jól helyezte be a patront. Kizárólag a Hendi cég által gyártott, egyszer használatos patront használjon, és a tartóba az 1. ábrán látható módon helyezze a patront.
A kart nem nyomták meg, ennek ellenére a tejszínkifolyik a szelepen, és nem lehet megállítani:
a) Az olyan összetevők, mint a porcukor, sűrítő, pép stb. nem oldódtak fel tel-
jesen, és blokkolják a szelepet. Fordítsa el a szifont 180 fokkal (szelepével felfelé), állítsa a konyhai munkalapra, és várja meg, amíg a tartalma lefo- lyik az aljára. Szorosan takarja be a fúvókát egy törölközővel, majd óvatosan nyomja meg a kart, hogy kiengedje a gázt, és mindaddig tartsa benyomva, amíg a sziszegő hang meg nem szűnik, majd csavarja le a fejet, tisztítsa ki a szelepet, szűrje le a palack tartalmát, és újra töltse meg a szifont.
b) A leeresztő szelep tönkrement. Küldje be a készüléket a Hendi céghez vagy egy szervizbe.
A patron becsavarásakor a gáz elszökik a palack és a fej között.
a) Hiányzik a fej tömítése. Tegye fel a tömítést a fejre.
b) A fej tömítése tönkrement. Tegyen be új tömítést.
c) A fej nincs kellően szorosan becsavarva. Alaposan csavarja fel a fejet a pa-
lackra, a Kezelési útmutató fejezetben megadottak szerint.
d) A palack felső pereme sérült. Küldje be a készüléket a Hendi céghez vagy
egy szervizbe.
Az elkészült tejszínhab folyékony:
a) Nem rázták fel eléggé erősen vagy elég sokszor a szifont. Rázza fel újra a szifont.
b) A kar megnyomásakor nem fejjel lefelé tartotta a szifont. Mielőtt benyomja a kart, mindig fordítsa meg 180 fokkal a szifont (a dekoráló fúvóka lefelé legyen irányítva!)
A tejszín túl sűrű,és szanaszét spriccel, amikor megnyomják a kart:
A szifont túl sokszor rázták fel. Nem szabad minden használat előtt, túl inten- zíven felrázni.
FONTOS: Ne próbálja önhatalmúlag átalakítani a szifont. Ha a kezelési útmu- tató alapján nem tudja megoldani a problémát, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Hendi céggel vagy egy szervizzel.
Tisztítás
Mielőtt kinyitja a szifont, teljesen ki kell engedni a nyomást a kar megnyomá- sával, mindaddig, amíg a szelepen gáz vagy tejszín jön ki. Az edénybe maradhat egy kevés tejszín (maximum egy kanál folyékony tejszín). A Hendi szifont az 1., 2. és 3. számmal jelölt műveleteket kell végrehajtani:
1. Csavarja le a fejet, és vegye ki a tömítést, valamint a dekorá- ló fúvókát. Tartsa meg a szelep végét a fejen kívül, és ugyanakkor a másik kezével csavarja ki a fúvóka végét.
2. Alaposan tisztítson ki minden alkatrészt külön-külön egy enyhe tisztítószer- rel és kefével
3. Várja meg, amíg az alkatrészek megszáradnak, majd rakja össze.
4. Tisztításkor csak azokat az alkatrészeket szerelje ki, amelyek az 5. ábrán
láthatók.
5. A palack mosásához ne használjon semmilyen éles tárgyat.
5. GARANCIA
A hibás szifont (anyag- vagy gyártási hiba) a vásárlás dátumától számított 12 hónapon belül térítés mentesen megjavítják (a szállítási költség a vásárlót ter- heli), a vásárlást igazoló dokumentum alapján.
A garancia nem terjed ki az olyan hibákra, amelyek mechanikai sérülés, a ké- szülék helytelen használata, illetve sérült / elkopott alkatrészek alkalmazása miatt keletkezett tönkremenetel következményei.
A szifon megfelelő működése érdekében kizárólag eredeti alkatrészeket sza- bad használni. A garancia nem érvényes a készülék helytelen kezelése, illetve olyan sérülés és tönkremenetel esetén, amelynek oka a jelen kezelési útmuta- tó és a benne foglalt biztonsági
szabályok figyelmen kívül hagyása és/vagy nem megismerése. További információkat az alábbi weblapon talál: www.hendi.eu
- Változások, nyomtatás és nyomdai hibák fenntartva.
www.szifonbolt.hu

Köszönjük, hogy vásárlását a Szifonboltból tervezi!
Akár új habszifont, szódaszifont vagy hozzá való habpatront, szódapatront vásárolna, akár kiegészítőt vagy alkatrészt keres meglévő szifonjához igyekszünk a legjobb és leggyorsabb kiszolgálást nyújtani Önnek.

Szállítási idők:

Raktáron lévő termékeinket 1-4 munkanapon belül szállítjuk.
Ha a kiválasztott termék nincs raktáron kérjük iratkozzon fel az értesítő e-mail-re és azonnal értesítjük amint elérhető lesz.

Szállítási lehetőségek:

Házhozszállítás (GLS): 1 290 Ft, 25 000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes.
GLS Csomagpont / csomagautomata: 990 Ft, 25 000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes
Személyes átvétel: 490 Ft, 25 000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes

Fizetési lehetőségek:

Bakkártyával online: a fizetési mód ingyenes
Előre utalás: Díjbekérő alapján / a fizetési mód ingyenes
PayPal online: a fizetési mód ingyenes
Utánvétel: fizetés a GLS futár részére, kézbesítéskor bankkártyával vagy készpénzben / a fizetési mód díja 290 Ft

Számlázás:

Minden rendelésről számlát állítunk ki.
Magánszemélyek és cégek is, regisztráció nélkül vásárolhatnak.
A cégnévre történő vásárláskor a pénztár folyamatnál az adószám mező a cégnév kitöltését követően megjelenik és kitöltése szükséges.
Cégnévre történő vásárlás esetén a számlán csak a cégnév, adószám és cím szerepel.
Minden számla hagyományos bizonylatként kerül kiküldésre a rendelési folyamat során megadott e-mail címre.
A számla egyben garanciajegyként is használható.

Ha bármi kérdése merülne fel forduljon hozzánk, szívesen várjuk!

E-mail: info@szifonbolt.hu
Telefon: 06 1 769 6333

HOZZÁ AJÁNLJUK

KIEGÉSZÍTŐK

A termék nem található