Kezdőlap > Receptek > Inspiráció habszifonnal > Nutella mousse
Nutella mousse
Összetevők:
- 50 g mogyorókrém
- 70 ml tejszín
- 120 ml tej
- 20 g kókuszolaj
Amire szüksége lesz:
- 1 db 0,25L gasztronómiai habszifon
- 1 db tölcsér és szűrő
- 1 db habpatron
A tejet a kókuszolajjal felforraljuk és összekeverjük.
A masszában oldjuk fel a mogyorókrémet, és keverjük simára a krémmel.
Töltse a keveréket a tölcséren és szűrőn keresztül közvetlenül egy 0,25 literes gasztronómiai habszifon készülékébe. Hagyjuk hűlni legalább 3 órát. Csavarjon rá 1 db habpatront, rázza fel 6-10-szer, és hidegen tálalja.
Egy 0,5 L-es gasztronómiai habszifon készülék használata esetén duplázza meg a hozzávalókat, csavarjon be 1 db habpatront.
Ehhez a recepthez ajánljuk
1-2 héten belül