Kezdőlap > Receptek > Rapid Infusion receptek > Marinált spárga
Marinált spárga
Összetevők:
- 400 g spárga
- 20 ml fehér balzsamecet
- 20 ml bodzaszörp
- 20 ml olívaolaj
- 20 g citromlé
- só
- bors
A spárgát meghámozzuk, majd vékony csíkokra. Egy tálban összekeverjük a többi hozzávalóval, tölcsér segítségével 0,5 literes Gourmet Whip-be öntjük.
Rögzítse a Rapid Infusion tartozékokat az iSi Gourmet Whiphez az utasításoknak megfelelően.
Csavarjon rá 1 db habpatront, és hagyja legalább 30 percig pihenni, majd gyorsan légtelenítse az iSi Gourmet Whip-et a kar megnyomásával.
Ehhez a recepthez ajánljuk
Raktáron
Liss Essential retro habszifon alu, 0,5 liter, fehér fejjel és 10 darab habpatronnal
Raktáron