Kezdőlap > Receptek > Rapid Infusion receptek > Marinált körte
Marinált körte
Összetevők:
- 2 db körte (hámozott, szeletekre vágva)
- 80 g cukor
- 30 g méz
- 50 ml almalé
- 150 ml víz
- csillagánizs
- fahéjrúd
- 2 szem szegfűszeg
- 0,2 ml whisky
A cukrot karamellizáljuk, majd hozzáadjuk a mézet, és a whiskyvel meglocsoljuk. Óvatosan flambírozzuk. Adjuk hozzá az almalevet és a vizet, forraljuk fel, adjuk hozzá az összes fűszert, a körteszeleteket és a citromsavat, és pároljuk együtt 2 percig.
Ezután töltse a keveréket egy 0,5 literes iSi Gourmet Whip készülékbe, és fedetlenül hagyja kihűlni. Rögzítse a Rapid Infusion tartozékokat az iSi Gourmet Whip készülékére az utasításoknak megfelelően. Csavarjon rá 1 db habpatront.
Az optimális eredmény érdekében hagyja állni 2 órán át.
Ehhez a recepthez ajánljuk
Raktáron
Liss Essential retro habszifon alu, 0,5 liter, fehér fejjel és 10 darab habpatronnal
Raktáron