Kezdőlap > Receptek > Inspiráció habszifonnal > Málna espuma
Málna espuma
Összetevők:
- 180 g málna
- 50 g kristálycukor
- 20 g citromlé
- 90 g mascarpone
- 90 ml tej
- 90 ml sűrű tejszín
- 1 × zselatin
Amire szüksége lesz:
- 1 db 0,5L habszifon
- 1 db tölcsér és szűrő
- 1 db habpatron
Áztasson be egy zselatinlapot hideg vízbe. Ezután a málnát, a citromlevet, a cukrot, a mascarponét és a tejet turmixgépben pürésítjük, majd kissé felmelegítjük.
A zselatinlapot feloldjuk a keverékben, majd hozzákeverjük a tejszínt.
Öntse a keveréket az tölcsér és szűrőn keresztül közvetlenül egy habszifon készülékébe. Csavarjon rá 1 db habpatront és rázza fel 12-szer.
Ehhez a recepthez ajánljuk
Raktáron