Kezdőlap > Receptek > Inspiráció habszifonnal > Francia öntet
Francia öntet
Összetevők:
- 200 g majonéz
- 60 g mustár
- 40 ml fehérborecet
- 100 ml tej
- 50 ml tejföl
- 50 ml olívaolaj
Amire szüksége lesz:
- 1 db 0,5L habszifon
- 1 db tölcsér és szűrő
- 1 db habpatron
Keverje össze az összes hozzávalót egy turmixgépben.
Öntse a keveréket az tölcsér és szűrőn keresztül közvetlenül egy habszifon készülékébe.
Csavarjon rá 1 db habpatront és rázza meg körülbelül hatszor. Ha az öntet túl folyékony, rázzuk újra, amíg el nem érjük a kívánt állagot
Közvetlenül salátán vagy tálban tálaljuk.
Ehhez a recepthez ajánljuk
1-2 héten belül