Kezdőlap > Receptek > Rapid Infusion receptek > Chili olaj
Chili olaj
Összetevők:
- 495 ml olívaolaj
- 10 g chili
A chilit kimagozzuk, és karikákra vágjuk.
A karikákat és az olajat az iSi Gourmet Whipbe töltjük. Rögzítse a Rapid Infusion tartozékokat az iSi Gourmet Whip készülékére az utasításoknak megfelelően. Csavarjon rá 1 db habpatront, erőteljesen rázza fel az iSi Gourmet Whip-et ötször, és hagyja állni 5 percig.
Ezután gyorsan légtelenítse az iSi Gourmet Whip-et a kar megnyomásával. Csavarja le az iSi Gourmet Whip fejet a palackról, és távolítsa el a Rapid Infusion tartozékokat. A keveréket szűrőn keresztül szűrje át, majd öntse az olajat egy pohárba.
Ehhez a recepthez ajánljuk
Raktáron
Liss Essential retro habszifon alu, 0,5 liter, fehér fejjel és 10 darab habpatronnal
Raktáron