Kezdőlap > Receptek > Inspiráció habszifonnal > Cézár öntet
Cézár öntet
Összetevők:
- 60 ml repceolaj
- 60 g crème fraîche
- 300 ml tej
- 60 g majonéz
- 0,5 × gerezd fokhagyma
- 20 g szardella filé
- 30 g mustár
- 30 g parmezán, gyalult
- 20 ml limelé
- 25 g fehér kenyér
Amire szüksége lesz:
- 1 db 0,5L gasztronómiai habszifon
- 1 db tölcsér és szűrő
- 1 db habpatron
Keverje össze az összes hozzávalót egy turmixgépben.
Öntse a keveréket az tölcsér és szűrőn keresztül közvetlenül egy habszifon készülékébe.
Csavarjon rá 1 db habpatront, és rázza meg körülbelül hatszor. Ha az öntet túl folyékony, rázzuk újra, amíg el nem érjük a kívánt állagot.
Közvetlenül salátán vagy tálban tálaljuk.
Ehhez a recepthez ajánljuk
Raktáron