Kezdőlap > Receptek > Inspiráció habszifonnal > Banana Chocolate Latte

Banana Chocolate Latte

Összetevők:

Amire szüksége lesz:

habszifon-ikon-1

A banánt a tejjel finomra pürésítjük. Keverje hozzá a többi hozzávalót, ötse a keveréket a tölcsér és szűrőn keresztül egy gasztronómiai habszifon készülékébe. Csavarjon rá 1 db habpatront, és erőteljesen rázza fel, amíg el nem éri a kívánt állagot. Ha a massza még mindig folyékony, rázzuk újra.

habszifon-ikon-2

Tejes kávé mellé tálaljuk.

habszifon-ikon-3

Egy 1 l-es gasztronómiai habszifon készülék használata esetén duplázza meg a hozzávalókat, csavarjon fel egymás után 2 db habpatront, és minden habpatron betekerés után erőteljesen rázza fel a készüléket. Ha a 0,25 l-es gasztronómiai habszifont használ, felezze el a hozzávalókat, és csavarjon rá 1 db habpatront.

Ehhez a recepthez ajánljuk