Kezdőlap > Receptek > Inspiráció habszifonnal > Banana Chocolate Latte
Banana Chocolate Latte
Összetevők:
- 100 ml tej
- 240 ml tejszín
- 1 db banán
- 100 ml csokoládé öntet
Amire szüksége lesz:
- 1 db 0,5L gasztronómiai habszifon
- 1 db tölcsér és szűrő
- 1 db habpatron
A banánt a tejjel finomra pürésítjük. Keverje hozzá a többi hozzávalót, ötse a keveréket a tölcsér és szűrőn keresztül egy gasztronómiai habszifon készülékébe. Csavarjon rá 1 db habpatront, és erőteljesen rázza fel, amíg el nem éri a kívánt állagot. Ha a massza még mindig folyékony, rázzuk újra.
Tejes kávé mellé tálaljuk.
Egy 1 l-es gasztronómiai habszifon készülék használata esetén duplázza meg a hozzávalókat, csavarjon fel egymás után 2 db habpatront, és minden habpatron betekerés után erőteljesen rázza fel a készüléket. Ha a 0,25 l-es gasztronómiai habszifont használ, felezze el a hozzávalókat, és csavarjon rá 1 db habpatront.
Ehhez a recepthez ajánljuk
1-2 héten belül