Szifonbolt

Kosár

[ 0 ] Termék
Pénztár
 x 
A kosár üres

Tájékoztató a LISS visszaváltható habpatron és visszaváltható szódapatron megszűnéséről

2018. január 1-től a megszünik a LISS cserepatronok gyártása, így a LISS visszaváltható habpatron és a LISS visszaváltható szódapatron a továbbiakban nálunk is csak a készlet erejéig lesz elérhető. A LISS habszifonok és LISS szódásszifonok ezt követően az egyszer használatos (eldobható) patronokkal lesznek használhatók.

A jelenleg értékesített LISS szifonok már az eldobható patronokkal is használhatók, így azon vásárlóinknak akik most- illetve 2017. szeptember 1. után vásárolták LISS habszifonjukat vagy LISS szódásszifonjukat nincs teendője, LISS szifonjuk minden átalakítás nélkül használható lesz az eldobható patronnal is.

Azon LISS szifonok esetében ahol a nyakgumi nem kék színű a további használat érdekében a szifon nyakgumijának cseréje szükséges az új kék színű nyakgumira. A cseréhez a lenti ábrák nyújtanak segítséget. Ha eldobható habpatront vagy eldobható szódapatront vásárol a szifonbolt kínálatából ingyenesen biztosítjuk az új típusú nyakgumit LISS szifonjához, ehhez kérjük a nyakgumit is tartalmazó patroncsomagot rendelje meg kínálatunkból. Az új patroncsomagok 2018. Január 1-től lesznek elérhetőek kínálatunkban.

A Szifonboltban kedvező habpatron és szódapatron ajánlatot kínálunk a LISS habszifonokhoz és LISS szódásszifonokhoz, a LISS termékekhez egyedi eldobható, nem visszaváltható, 8 grammos patron ajánlatokat dolgoztunk ki, hogy a legkedvezőbb árakat tudjuk biztosítani minden LISS szifon használó részére is. Az új patroncsomagok 2018. Január 1-től lesznek elérhetőek.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az eldobható habpatronok, illetve az eldobható szódapatronok között nincs lényegi különbség, mindegyik eldobható patron 8 gramm gázt tartalmaz és a LISS szifonok mellett alkalmasak az iSi, Hendi, Kayser, Szász, Korona szifonokhoz is, vagyis patronmárkától függetlenül bármelyik habpatront vagy szódapatront választhatja a továbbiakban LISS készülékéhez is. Így az iSi, Hendi és Kayser patronok is alkalmasak LISS készülékhez. Ez lehetőséget teremt arra is, hogy a megszokott 5 darabos és 10 darabos patron kiszerelések mellett 30, 50 vagy 100 darabos kiszerelésben vásárolja meg a szükséges hab- vagy szódapatronokat.

Kérdéseikkel kapcsolatban vevőszolgálatunk szívesen áll rendelkezésre.

A LISS habszifonok átalakítása:

A LISS szódásszifonok átalakítása: