Szifonbolt

Kosár

[ 0 ] Termék
Pénztár
 x 
A kosár üres

Liss RETRO habszifon, csiszolt 0,25L

Liss RETRO habszifon, csiszolt 0,25L - LISS

Ár:
11.990 Ft
  • Leírás
Gyártó: Liss

Liss Retro habszifon csiszolt, rozsdamentes testtel, 0,25 literes - fekete műanyag fejjel

A LISS RETRO habszifon az egyik legkedveltebb habszifon, a tejszínhab készítés gyors és kedvező áron elérhető habszifonja!

 

A LISS RETRO csiszolt habszifon rozsdamentes testtel, az élelmiszer higiénia érdekében belső felületkezeléssel készül, 0,25 literes habszifon.

A kiváló minőségű tejszínhab készítése mellett sokoldalú lehetőséget kínál egyéb hideg krémek vagy ízesített tejszínhab készítésére is.

A gyors habkészítés utolérhetetlen konyhai eszköze. A hab igény szerinti formázását háromféle formázócső segíti. Könnyen, gyorsan tisztítható, a habszifon rozsdamentes teste akár mosogatógépben is mosható. A habszifon hűtőszekrényben tárolva, akár 2 hétig is frissen tartja tartalmát.

Jótállási idő 1 év.

 

Töltésenként 1 darab Liss visszaváltható vagy bármilyen márkájú (Liss, Hendi, iSi, Kayser) eldobható-, nem visszaváltható habpatronnal használható.

A LISS visszaváltható habpatronok gyártása 2018. január 1-től megszünik, ezt követően ez a LISS habszifon eldobható, nem visszaváltható habpatronnal lesz használható, minden további átalakítás nélkül! 

 

A LISS patronok megszünésével kapcsolatban ide kattintva érhet el bővebb információkat. 

 

A Liss Retro habszifon használati utasítása ide kattintva tekinthető meg.  

 

A Liss Retro habszifonokhoz teljes alkatrész kínálattal állunk rendelkezésére, amit a habszifon alkatrészek menüben vagy ide kattintva érhet el.