Szifonbolt

Kosár

[ 0 ] Termék
Pénztár
 x 
A kosár üres

Liss Professional szifon, polírozott 0,25L

Liss Professional szifon, polírozott 0,25L

Ár:
25.790 Ft
  • Leírás
Gyártó: Liss

Liss Professional szifon

Rozsdamentes fej és fém-alkatrészek, rozsdamentes szifontest. A tejszínnel érintkező valamennyi fém-alkatrész rozsdamentes anyagból készült. LISS Professional rozsdamentes habszifonok: tejszín, krémek, habok, ízesített habok készítése egy pillanat alatt! A 1 l, 0,5 l, 0,25 l-es LISS Professional rozsdamentes habszifonok a dinitrogén-oxid töltetű patronnal fantasztikus lehetőségeket kínálnak, használhatók meleg és hideg alapanyagok habosítására. Kaphatók polírozott, csiszolt vagy festett kivitelben, éttermi és otthoni használatra. Az ÚJ rozsdamentes fej nemcsak hosszú élettartamú, hanem gyakori igénybevételre is kiválóan alkalmas. A LISS Professional habszifon feje szétszedhető és alkatrészei egyenként tisztíthatók. A rozsdamentes habszifontest és fej mosogatógépben is tisztíthatók. Hűtőszekrényben tárolva, habszifonban a készítmények két hétig is frissen tarthatók. Jótállási idő 2 év. 

Töltésenként 1 darab Liss visszaváltható vagy bármilyen márkájú (Liss, Hendi, iSi, Kayser) eldobható-, nem visszaváltható habpatronnal használható.

A LISS visszaváltható habpatronok gyártása 2018. január 1-től megszünik, ezt követően ez a LISS habszifon eldobható, nem visszaváltható habpatronnal lesz használható, minden további átalakítás nélkül! 

 

A LISS patronok megszünésével kapcsolatban ide kattintva érhet el bővebb információkat.