Szifonbolt

Kosár

[ 0 ] Termék
Pénztár
 x 
A kosár üres

Herba Cuisine Basic Textur 1,5kg

Herba Cuisine Basic Textur 1,5 kg

Ár:
7.620 Ft
  • Leírás

Herba Cusine Basix Textur

 

1,5 kg-os kiszerelésben.

 

 

A korszerű táplálkozással szembeni elvárásunk az, hogy lehetővé váljon a csökkentett zsírfogyasztás és a szénhidrátban gazdag összetevők cseréje, az teljes élvezeti értékű ételek egészséges, könnyebb elkészítése.

BASIC textur – tisztán növényi, az ételek textúráját megadó, citrusrostokból és vízből álló, táplálkozásfiziológiai szempontból értékes alaptermék, amely a főzés hagyományát és technológiáját a mai igényekkel tökéletesen egyesíti és textúráját teljesen új formában határozza meg. Úgy gondoltuk, hogy ez a termék könnyű kezelhetősége miatt mindennapi konyhai használatra alkalmas és így minden főzési stílus korszerű könnyedséggel az új összetevőkre alapozva új formában határozható meg.

A BASIC TEXTUR NEM MEGKÖTI, HANEM ÖSSZEKÖTI!

A textúra-adás vagy textúra fogalma az ételkészítésben a gasztronómiában új és az elkészített ételek új kötését és új felületi struktúráját írja le. A textúrált ételek így elért könnyedsége az olyan hagyományos, nehéz, ragacsos kötőanyagokkal szemben, mint a liszt vagy a keményítő teljesen új, természetes, élvezetes élményt nyújt az ízek egyidejű fokozásával.

A textúraadás túlnyomórészt adhézión (felületi tapadáson) alapul. Az adhézió fizikai értelemben írja le két különböző anyag egymáshoz-tapadását. Az adhéziós erők az érintkező felületek molekuláris kölcsönhatásaival jönnek létre.

 

A textúra a kész ételekben lévő minden összetevő összekötését jelenti.